Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Польові бліндажі

Волонтери People’s Project передали бліндажі для ССО

Друзі, не секрет, що у рамках волонтерського проекту «Польові бліндажі» ми постачаємо на фронт швидкозбірні прихистки для наших бійців. Така конструкція за належного укріплення додатковими матеріалами дає захист навіть при прямому попаданні артилерійського снаряду, а крім того – неабияк економить час та зусилля бійців при облаштуванні позицій. Варто лишень відзначити випадок, коли наші морпіхи притягнули на плечах складові бліндажа, непомітно викопали яму та встановили його просто під носом у терористів!

Скажемо просто: елементарний підрахунок показує, що всі ті бліндажі, які ми передали на фронт, – а це вже десь 50 бліндажів, встановлених у гарячих точках, – рятують понад 500 бійців під час обстрілу. А якщо урахувати, що подекуди на фронті обстріли тривають практично цілодобово, то й лік захищених українських бійців йде вже на тисячі.

Ось і ще кілька свіжих фото наших бліндажів – бійці Сил спеціальних операцій встановили під власні потреби їх аж чотири. Оскільки діяльність їхня цілком таємна, то й деталей ми, на жаль, не зможемо розповісти. Просто втішимося тим, що відтепер іще кількадесят спецпризначенців матимуть надійний та комфортний захист не лише від негоди, а й від ворожих куль чи осколків.

Ми закликаємо вас до участі у проекті: лінія фронту нестабільна, нашим бійцям періодично доводиться облаштовувати нові позиції на звільнених територіях. А якщо урахувати, що досить скоро до нас прийде осінь з її дощами та негодами, а за нею і сніжна зима, то потреба у комфортному прихистку знову стає вкрай актуальною. Cобівартість такого бліндажа досить невисока, а він же буквально рятує життя. Долучайтеся – тут важлива кожна пожертва!

ДатаНазваКількістьВартістьПризначення
30/08/2018Бліндажі для ССО4 100 000.00передали до в/ч Е6117
Підтримати інші проекти
Проект завершено

Польові бліндажі

Бліндаж - це стійке укриття бійців від вогню супротивника

2 121 971 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше