Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Допомога солдатам України

Допомога солдатам України сьогодні одна з важливих тем для всієї країни. Сміливі хлопці ризикують своїми життями, щоб відстояти свої сім’ї та рідні краї. Але так вже склалося, що керівництво країни останнім часом мало чим забезпечує солдатів і це на тлі настільки сильного занепаду матеріальної та технічної бази. Щоб відновити колишню міць армії багато українців стали волонтерами і за власним бажанням займаються закупівлею необхідного спорядження, екіпіровки і навіть продуктів для окремих батальйонів. Наш проект один із способів надати таку допомогу без необхідності самостійно їхати в той мул. Допомогти солдатам можна просто зі своєї квартири або офісу, так як ми пропонуємо вам наші проекти із закупівлі того чи іншого обладнання, одягу та засобів захисту. Вам достатньо вибрати той, в якому ви хочете взяти участь і перевести оптимальну для вас суму на вказаний рахунок карти. Принади такої допомоги у тому, що ви можете переводити будь-яку, навіть маленьку суму, яка не зашкодить вашому бюджету. Спільними зусиллями, навіть по кілька гривень, можливо зібрати мільйони, здатні врятувати життя десяткам наших сміливих хлопців.

Такий спосіб вже не раз довів свою надійність. Ми ж зі свого боку після завершення кожного проекту, викладаємо звіт про виконану роботу і куди пішли гроші. Така допомога армії України вже дозволила екіпірувати батальйон і доставити спеціальне спорядження для снайперів і розвідників. Але ще чимало планів знаходяться в розробці, чимало ще необхідно купити і зібрати. Відкриті проекти є на сайті з детальним описом: яка сума необхідна, скільки вже вдалося зібрати, і що конкретно планується купити на зібрані гроші. Закривається же проект як тільки збирається зазначена сума. Після цього ми закуповуємо зазначені одяг або обладнання і передаємо солдатам. Щоб підтвердити передачу, ми надаємо всім учасникам фотозвіти на сайті і текст.

Найчастіше допомога солдатам України з нашого боку надається у вигляді спорядження та екіпіровки, яку важко купити у великій кількості в одному магазині. Іноді навіть звертаємося за допомогою до конструкторських бюро нашої країни, які можуть створити сучасну техніку для різних військових потреб. Наприклад, як це було з безпілотником, який допоможе в розвідці і веденні бою. Серед необхідних речей нерідко на передову відправляються накидки від дощу, спеціальні баффи і тактичні окуляри. Різні маскуючи накидки дозволяють приховувати бійців серед лісу, трави або скель в залежності від призначення.

Не менш корисними стануть берці за розміром або одяг по росту. Така допомога солдатам України не менше ефективна, ніж хороша зброя, адже в хорошій уніформі нічого не сковує рухи. Різні приціли, вимірювачі сили вітру і далекоміри посприяють точній оцінці навколишніх умов для точності стрільби.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас