Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Гарячий вересень: звітуємо за минулий місяць

Кінець вересня, ми оглянулися на зроблене і підбиваємо...

Гарячий вересень: звітуємо за минулий місяць

Гарячий вересень: звітуємо за минулий місяць

Кінець вересня, ми оглянулися на зроблене і підбиваємо невеликий звіт. Цей місяць відзначили кілька дороговартісних передач. Саме тому і новин начебто небагато: ну купили, ну передали, що тут сказати ще? Та з огляду на загальний масштаб, робота видається досить значною.

Почнемо з “Оперативного реагування“: саме цей проект виявився надзвичайно актуальним, а отже й витратним. Певно, ви пам’ятаєте – наші старі друзі, один зі снайперських підрозділів, яким ми допомагаємо чи не з перших днів війни, повернув нам тепловізійний приціл. Цей прилад вірно служив снайперам з перших днів активної роботи, і за кілька років активного використання у бойових умовах вже просто віджив своє. Вчергове ремонтувати його видається вже недоцільним, тому ми акумулювали певну частину коштів, залучили допомогу спонсора та придбали для снайперів два нових. З огляду на новини з фронту, де посилилася робота снайперів терористів, хлопці активно провадять контрснайперську боротьбу. Тому й придбали для них найкраще.

Вчергове подбали і про саперів. Трохи раніше – передали два металошукачі для саперного підрозділу Морпіхів, вони зараз на передньому краю, і розмінувати прифронтові зони, аби і свої, і хтось із мирних не підірвався на якомусь смертоносному сюрпризі від росіян, – для них першочергова задача.

Наступною ж передачею закупили та передали три оглядових комплекти для окремого саперного спецпідрозділу, це три телескопічні штанги із різноманітними дзеркалами, аби оглядати дно та всі приховані шпарини авто. Ці сапери беруть активну участь не лише в розмінуваннях – а саме тому регулярно передаємо їм потужні металошукачі. Крім того, вони допомагають і на лінії зіткнення: оглядають авто та громадян у пунктах перетину, так, аби із зони бойових дій на територію вільної України не потрапляла ні зброя, ні вибухівка, ні контрабанда.

Іншою статтею значних видатків цього місяця стали спецпризначенці. Одному бойовому спецпідрозділу, якому допомагали й раніше, закупили та передали десять кришок для ствольних коробок на автомати Калашникова. Такі кришки, оздоблені планкою Пікатіні, жорстко монтуються замість штатних. А це, – без зайвих перехідників та кріплень, – забезпечує надійне та нерухоме кріплення оптики, аби не доводилося перепристрілювати автомат після кожного пострілу чи струсу.

На цю закупівлю звернули увагу колеги спецпризначенців з іншого регіонального підрозділу, і захотіли й собі. Підрозділ перевірено бойовий, активно працюють на фронті і зараз, тому ми задовольнили їхнє прохання, закупили чотири такі ж кришки, лиш дещо іншої моделі, тактичні ліхтарі та кілька пар тактичних окулярів. Воюють – то хай мають найкраще. Підтримати наших бійців можна за допомогою кнопки:

Так же активно працюємо в рамках проекту “Я снайпер“: значну партію спорядження придбали і його коштом. Долучитися дуже просто:

Крім військових ініціатив, працюємо і над медичними та соціальними проектами. Продовжуємо активний збір коштів за проектом “Відділення останньої надії“. Тут ми збираємо значну суму коштів, аби придбати для Відділення кістково-гнійної хірургії Інституту травматології та ортопедії спецприлад – кавітатор. Він допоможе лікувати найтяжчі інфекційні ускладнення у пацієнтів, які буквально виснажилися та дійшли вже до межі. Хоча радикальних змін чи новин за проектом поки немає, проте гостра потреба залишається нагальною. Адже ціна питання – це людські долі та життя, які допоможе рятувати медичний апарат, на який і збираємо кошти. Тому друзі, не забувайте – потреба вкрай актуальна. Підтримати проект можна кнопкою нижче:

До всього, майже завершили проект “Гірська терапія“, в рамках якого ми долучилися до процесу психологічної реабілітації ветеранів АТО. Ми з вами зібрали практично всі кошти, за виключенням останніх 4000 гривень, закупили майже все спорядження. А ініцітори та ветерани-учасники вже сходили у два великих походи та кілька одно-дводенних маївок. Враження, кажуть, незабутні – а це ж і є терапевтичний ефект. До речі, просимо вашої активної участі, аби фіналізувати збір та остаточно закрити всі потреби проекту. Допомогти можна ось тут:

Витратили ми кількасот тисяч гривень; усі суми зборів та витрат, як і раніше, доступні у деталізованих звітах за кожним з проектів. Ми вчергове нагадуємо очевидне: жодної копійки зібраних коштів ми не беремо на власні потреби, усі 100% коштів йдуть на цільове призначення – допомогу Армії та соціальні потреби.

І, оскільки цього місяця витрати значно перевищують суми збору, ми просимо вас долучатися до спільної справи. Саме ваші посильні внески дають нам можливість робити добрі справи, допомагати людям та підтримувати нашу Армію у часи війни.

Якщо не ми – то хто?

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас