Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Peoples Project: став лідером національного рейтингу благодійників

30 вересня People’s Project став пешим...

Peoples Project: став лідером національного рейтингу благодійників

Peoples Project: став лідером національного рейтингу благодійників

30 вересня People’s Project став пешим серед благодійних організацій у конкурсі «Витрати на армію 2015″ в найбільшій категорії “Обсяг видатків на благодійність більше 10 мільйонів гривень на рік». Насправді ж обсяг внесків, зібраних People’s Project через платформу і, відповідно, витрачених в 2015 році, перевищив 50 млн грн. У категорії понад 10 млн. грн. People’s Project не має рівних на ряду із благодійною організацією, що відстає від нас на більш ніж 6 млн. Це висока планка, яка повинна стимулювати інші громадські організації до більш прозорої діяльності.
Голова благодійного фонду “Регіональний фонд благочестя” (Благодійний фонд, який забезпечує формальний бік діяльності Центру People’s Project) що розташований у Миколаєві, пан Юрій Кіскін прийняв нагороду від імені People’s Project з рук організаторів. У цьому відео з церемонії нагородження подяка всім людям, які допомогли нам надати допомогу українським героям.

Благодійні організації повинні бути ефективними і прозорими. Вони повинні бути чимось більшим, ніж добровольці, котрі роблять хорошу роботу, вони також повинні вимагати довіру і чесність. Саме тому ми ретельно враховувати всі гроші, які ми отримали за допомогою нашої системи на сайті www.peoplesproject.com/ (для англійської версії сайту – www.peoplesproject.com/en/ ). Наша унікальна система фінансової звітності оновлюється в режимі реального часу і дає змогу контролювати будь-який рух коштів.

kiskin

Ця нагорода є логічним результатом нашої прозорої діяльності. Всі зібрані гроші проходять через централізований рахунок нашого офіційного благодійного фонду. Усі пожертви від благодійників та кошторис кожної ініціативи, тобто всі доходи і витрати, доступні для перегляду в нашій системі онлайн-звітності. Ми будемо продовжувати встановлювати найвищі стандарти відкритості і прозорості для всіх благодійних організацій – це піде на користь всім!

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас