Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Подяка за допомогу Миколаївській ОВА

Висловлюємо щиру подяку Миколаївській ОВА, зокрема її голові Віталію...

Подяка за допомогу Миколаївській ОВА

Подяка за допомогу Миколаївській ОВА

Висловлюємо щиру подяку Миколаївській ОВА, зокрема її голові Віталію Кіму та його помічниці Олександрі Кукурузі, за самовіддану та непохитну підтримку Фонду Благочестя і проекту peoplesproject.com. Ваша самовідданість у формуванні гуманітарних вантажів багато говорять про ваш характер, і ми вдячні за вашу підтримку мешканців півдня і нашого проекту.

У своїй співпраці з гуманітарними фондами Миколаївська ОВА надає допомогу у двох напрямках військовому і цивільному.

Допомога військовим

З самого початку вторгнення peoplesproject.com співпрацює з делькількома бригадами які палять русню на Донецькому і Херсонському напрямках. Оскільки Херсонський напрямок надзвичайно вижливий для безпеки всього півдня Миколаївська ОВА надавала підтримку не тільки провіантом для військових, а також матеріалами для будівництва бліндажів і укріплень.

За весь цей час волонтери нашого фонду доставили на передову десятки тон буд. матеріалів завдяки яким бійці збудували собі потужні укріплення які росіяни були невзмозі пробити.

Особлива подяка за новорічний сюрприз у вигляді 50 ящиків мандаринів які поїхали на фронт в 79-у, 36-у, 28-у і 61-у бригади які зараз знаходяться на Донецькому і в 136-у ТРО бригади (та ін.) на Херсонський напрямкок.

На кожен з напрямків поїхало по 25 ящиків, на схід вантаж був відправлен Новою Поштою, тому доїхав надзвичайно швидко.

Цікаво що про вантаж мандаринів навіть була згадка в інтервью Олександри на каналі 1+1, там вона сказала що вантаж розділиться між військовими і дитячими будинками миколаївщини.

Тож під новий рік солодкий сюрприз отримали не тільки бійці ЗСУ, а й дітки з миколаївщини. Крім цього завдяки Миколаївській ОВА військові отримали 500 пар тактичних шкарпеток і 300 комплектів термобілизни. Цей термоодяг буде зігрівати бійців на передовій, які там перебувають у надзвичайно суворих і важких умовах.

Допомога цивільним

Підтримка Миколаївської ОДА суттєво вплинула на життя не тільки військових, а й багатьох жителів Херсонщини, особливо в цей важкий час.

Гуманітарні вантажі, а саме 300 канадських продуктових наборів, 300 ковдр і консерви які вони надали мирним жителям Херсонської області (Даріївка, Львове) допомогли полегшити страждання тих, хто цього потребує.

Наші волонтери майже впродовж місяця доставляли ці вантажі в найбільш постраждалі села Херсонщини і Миколаївщини (Шевченково).

Гуманітарний вантаж для Миколаївського геріатричного будинку.

Непохитна відданість Миколаївської ОВА в допомозі іншим викликає справжнє захоплення, і ми пишаємося тим, що змогли працювати разом з вами, щоб принести суспільству комфорт і надію.

Окрему подяку хочеться висловити волонтерам Олексію та Костянтину, які з початку повномасштабного вторгнення доставляють вантажі в села Миколаївської і Херсонської областей.

Щоб наші волонтери могли і надалі їздити у віддаленні частини деокупованих територій ви можете підтримати донатом збір на пальне і запчастини.

Якби не допомога волонтерів цивільним довелось виживати в надзвичайно екстремальних умовах без світла, тепла і достатньої кількості їжі.

У сучасному світі часто легко забути про важливість допомоги іншим, але завдяки зусиллям волотнерів і представників влади ми згадуємо про позитивний вплив, який ми можемо мати на життя інших. Ми впевнені, що подібна самовідданість надихне інших піти допомагати нашим громаданям які постраждали від війни аби справити позитивний вплив на наше суспільство.

На завершення ми хочемо ще раз висловити глибоку вдячність за неймовірну підтримку, яку Віталій Кім, Олександра Кукуруза, а також волонтери Олексій та Костянтин надали благодійному фонду та проекту peoplesproject.com.

Їхня щедрість, самовідданість і мужність торкнулися сердець багатьох людей і продовжуватимуть надихати інших робити те саме. Сподіваємося, що їхня доброта відповість взаємністю, і вони й надалі позитивно впливатимуть на життя оточуючих.

Всі хто читає цей допис можуть зробити свій внесок у перемогу або підтримати донатом збори Народного, також долучайтесь до сумісних розіграшів які Народний проводить сумісно з Миколаївською ОВА, волонтерами, військовими або українськими медійними персонами в Instagram або Facebook.

Слава Україні!

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас