Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Ворог не пройде: спецзагін прикордонників готовий до будь-яких інцидентів

Останні кілька днів видалися для України дуже тривожними. Російські окупанти...

Ворог не пройде: спецзагін прикордонників готовий до будь-яких інцидентів

Ворог не пройде: спецзагін прикордонників готовий до будь-яких інцидентів

Останні кілька днів видалися для України дуже тривожними. Російські окупанти вдалися до цілої низки цинічних та нахабних провокацій на межі з тимчасово окупованим Кримом, звинувативши в них Україну. У повітрі, як і два роки тому, знову повисли тривожні питання: невже це привід до війни? Невже це підготовка до широкомасштабного вторгнення?

Координатору центру волонтерів People’s Рroject Максиму Рябоконю, вдалося поговорити із бойовим офіцером, командиром спецпідрозділу Державної прикордонної служби України, що дислокується неподалік від кордону з тимчасово окупованим Кримом та має чималий досвід бойових дій в зоні АТО.

Саме ці мужні чоловіки, у разі відкритої агресії, приймуть на себе перший удар знавіснілого ворога з півдня.

“Звісно, хотілося б, аби ця чергова провокація обмежилася простим брязканням зброї. Але, як відомо, хочеш миру — готуйся до війни, тому розслаблятися ми просто не маємо права.” – каже командир спецпідрозділу з позивним “Доцент” – “Зі зрозумілих причин, подробиць ми вам розповісти не можемо. Проте ми впевнені у своїх силах. Про які б бойові задачі не йшлося — чи то прямий вогневий контакт з ворогом, чи супровід інших військових формувань, чи якісь специфічні завдання — ми всеціло готові до будь-яких несподіванок. Готові і морально, і матеріально — ми маємо, чим зупинити агресора.

Приємно відзначити й інший момент. Свого часу ініціатива “Прикордонний спецназ” викликала певні нарікання — мовляв, навіщо забезпечувати вузькопрофільні спецзагони прикордонників, які розташовано навіть не у районах бойових зіткнень? Адже ризик агресії таки мінімальний, і активні бойові дії обмежуються хіба локальними сутичками із сепаратистами.

Нині ж, у відповідь на чергові пропозиції допомоги, командир спецзагону переконує: питання де і як дістати необхідне спорядження залишилися у минулому. Всі потреби підрозділу перекрито, і загін може сконцентруватися на виконанні профільних завдань.

“Завдяки волонтерській допомозі наш підрозділ укомплектовано за максимальними потребами. Ворог не пройде. І будьте певні – це не просто слова,” – стверджує “Доцент”.

Що ж, лишається сподіватись, що період тривожного очікування, як завжди, закінчиться черговим принизливим пшиком з боку потенційного ворога. Проте і розслаблятися ми права не маємо. Не всі загони, які протистоять різноманітним личинам окупанта, мають усе необхідне. І хто зна — де і коли наступного разу знадобиться наша із вами допомога?

Нещодавно волонтери People’s Project показали, як виглядає війна: відео запеклого бою з російськими терористами надали бійці 53 бригади. І передали відео про знищення російського терориста “Вахи”.

Зараз Всеукраїнський центр волонтерів People’s Project збирає кошти на нагальні потреби наших хлопців  за проектом Оперативне реагування. Там можна подивитись перелік того, що запросили солдати. Також відкрито проект допомоги Захисники Маріуполя.

Поширте цю інформацію, щоб заспокоїти друзів – ворог не пройде!

А допомогти солдатам можна, натиснувши цю кнопку:

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас