Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Євген, 25 років. Лікування успішно завершено

Як лікують Євгена:

24.05.2018: Євген

Євген, 25 років. Лікування успішно завершено

Євген, 25 років. Лікування успішно завершено

Як лікують Євгена:

08.06.2015: Виконана основна операція на плечі Євгена
1


Поранений: Євген, 25 років, прикордонник, поранений під Новоазовськом

Травма: надмищелковий незрощений перелом нижньої третини плечової кістки з дефектом кісткової тканини 20 см³.

Лікування такого випадку традиційними методами не існує. Якщо не лікувати Євгена з використанням клітинних технологій ліктьовий суглоб не згинатиметьсяй надалі.

Необхідне лікування: реконструктивно-відновлювальне лікування лівої плечової кістки з використанням клітинних технологій.
1

Детальніше про пораненого:
Євген – старший матрос прикордонних військ. Отримав численні поранення 31 серпня минулого року – унаслідок обстрілу катеру злочинними угрупованнями.
3

Тоді його прикордонний катер «Гриф», на якому ніс службу Євген, охороняв державний кордон України. Раптом з боку українського берега, щойно захопленого сепаратистами, розпочався обстріл з важкої артилерії. Два побратими Євгена загинули, а сам боєць отримав численні поранення – були травмовані його рука, спина, лівий бік, та скронева кістка. Ще близько 40 хвилин бійці знаходилися у палаючому катері. За цей час Євген самостійно витяг зі свого тіла кілька осколків.

Хлопців встигли врятувати на морі, поки розбитий катер не пішов на дно. Першу допомогу Євген отримав у Маріуполі – хлопцю наклали апарат фіксації перелому. Згодом він був направлений на лікування до Одеського госпіталю прикордонних військ, де йому провели корекцію апарату.
4

З дня отримання травми минуло вже майже 5 місяців, а лікування цієї травми практично не проводилося (в Маріуполі наклали апарат фіксації, а в Одеському госпіталі прикордонних військ – відкоригували, потім зняли).

Ліктьовий суглоб Євгена значно пошкоджений, а його рука згинається лише на 15° – вся справа у внутрішньосуглобовому переломі нижньої третини плечової кістки. Щоб відновити функції суглоба хоча б на 70-80% та зростити кістку, потрібна складна робота ортопеда-травматолога з використанням клітинних технологій, а традиційне лікування у цьому випадку безсиле. Медична компанія ilaya готова прийняти бійця на лікування та зробити все можливе, щоб Євген міг користуватися рукою.
5

Євген вже 5 років служить у прикордонних військах за контрактом.. Раніше він служив у Балаклаві, з якої був виведений разом з усім підрозділом після оточення «зеленими чоловічками». Потім підрозділ був передислокований в Одесу, а згодом відряджений в зону АТО – це відбулося у квітні минулого року.
2

Євген народився та виріс на Дніпропетровщині, у Нікопольському районі, де й зараз його чекає родина – мати, батько та брат. Одне з захоплень хлопця – спорт. Ще під час навчання віз грав за команду свого коледжу у волейбол, а ще часто приймав участь у святкових забігах. Чи зможе знов наш захисник вітчизни знов займатися спортом та користуватися рукою – залежить від нас з вами. А тому – допоможемо Євгену разом!
6

Бійцю потрібно як мінімум три етапи лікування: забір матеріалу, заміщення дефекту кістки і максимально можливе відновлення руху ліктьового суглоба. Лікування включатиме в себе кілька етапів та може тривати 2-3 місяці.

Перелік послуг, які входять до лікування:
Діагностика та обстеження: 3405 грн
Підготовка поверхні: 30000 грн
Забір матеріалу, виготовлення клітинного матеріалу і підготовка носія: 85143 грн
Лікування дефекту плеча: 45270 грн
Медикаментозне та післяопераційне забезпечення: 31 000 грн.

Спеціальна ціна: 194 818 грн.

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас