Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Сергій К., 32 роки. Лікування розпочато

Хід лікування | 

Сергій К., 32 роки. Лікування розпочато

Сергій К., 32 роки. Лікування розпочато


Поранений

Сергію 32 роки. Мобілізований до лав 81 бригади. Травми отримав біля сумнозвісного міста Авдіївка Донецької області.

Травма

Сергій страждає від сповільненого зрощення багатоуламкового перелому великогомілкової кістки і, як наслідок, вкорочення лівої гомілки на 5 см.

Sergiy Kod-X-ray

Якщо не “Біотех”. Більше року тому – 3 березня 2016 року, у шпиталі Сергію встановили апарат Костюка, а у квітні зробили пересадку кісткової тканини з тазової кістки. На жаль, ці операції не допомогли зростити перелом. Навіть якщо зараз кістка зростеться, через значне вкорочення однієї ноги та нерівномірне навантаження на ноги з часом у Сергія виникнуть захворювання суглобів та викривлення хребта. Тому зараз, для повернення функціональності кінцівки, бійцю потрібно не тільки зростити багатоуламковий перелом, а й компенсувати майже 5-сантиметровий дефект великогомілкової кістки.

Необхідне лікування: реконструктивно-відновлювальне лікування лівої великогомілкової кістки.

Sergiy Kod-injury


Детальніше про пораненого

У перших числах лютого 2015 року Сергія мобілізували до лав ЗСУ. Він служив у 5 батальйонно-тактичній групі 81 аеромобільної бригади. Йому довелося побувати у боях в Опитному, під Авдіївкою та біля Донецького аеропорту. Останнім часом чоловік був прикомандирований до мобільної групи по боротьбі з контрабандою.

Sergiy Kod-War I

У лютому 2016 року Сергій та його колеги оглядали машини на блокпосту. Місцевий мешканець, що сів за кермо п’яним в дим, не впорався з керуванням, вчасно не загальмував і на повному ходу врізався просто у військових. Сергій отримав вкрай тяжку політравму: відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом кісток склепіння та основи черепа, закриту травму грудної клітки та живота, закритий перелом лівої стегнової кістки та відкритий перелом кісток лівої гомілки.

Першу допомогу Сергію надали у Авдіївці, потім пацієнта екстрено транспортували до Червоноармійська, а вже звідти – гелікоптером до лікарні Мечникова у Дніпро. Лише у реанімації Сергій провів півтора тижня, десять днів він балансував на межі. Першою чергою лікували тяжко побиту голову, потрощену ж ногу скріпили апаратом зовнішньої фіксації. Вже коли черга дійшла до ноги, в столичному шпиталі встановили апарат Костюка, – щоб зростити та витягнути потрощену кістку, – та зробили пересадку шкіри на відкритий перелом. На жаль, зусилля лікарів лишилися марними – перелом гомілки не зростається, натомість нога вкоротилась майже на 5 см.

Sergiy Kod-Legs

Лікарі медичного центру ilaya готові допомогти. Практика показує: клітинні технології, які застосовують у клініці, ефективно допомагають у випадках подібних травм. Тож саме із застосуванням клітин фахівці планують зростити та подовжити тяжко потрощену кістку. Важливо почати якомога раніше – тривале очікування за будь-яких умов ускладнює лікування та подальше одужання.

До мобілізації Сергій працював металургом на Запорізькому ферросплавному заводі. В мирний час захоплювався спортом, футболом, туризмом, чоловік дуже любить читати. Щиро та ефективно віддячити Сергію за службу країні і допомогти повернутися до активного життя у наших із вами силах.

Sergiy Kod-before


Витрати на лікування

Деталізація витрат на діагностику та лікування:
1. Обстеження протягом лікування (терапія, ортопедія, біострахування) – 4 906 грн
2. Анестезія (зі знижкою 15%) – 2 397 грн
3. Реконструктивно-відновлювальне лікування в стаціонарі (зі знижкою 40%) – 78 822 грн

Вартість лікування зі знижкою медичного центру 38%: 106 504 грн

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас