Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Як бойові роботи рятують життя нашим військовим

Сучасна армія – це не тільки досвідчені військові...

Як бойові роботи рятують життя нашим військовим

Як бойові роботи рятують життя нашим військовим

Сучасна армія – це не тільки досвідчені військові та потужне озброєння. Це ще й бойові роботи, які бережуть життя наших захисників, виконуючи небезпечні місії.

Завдяки цим маленьким помічникам ми можемо розміновувати території, які буквально нашпиговані протипіхотними мінами. Саме від цієї забороненої зброї, якою Росія засіяла Донбас, гине та отримує каліцтва така велика кількість воїнів та цивільних, в тому числі дітей.

“Бойовий робот – це автоматичний пристрій, що заміняє людину в бойових ситуаціях для збереження її життя або для роботи в умовах, несумісних з можливостями людини”, – пояснюють у штабі ООС.

Поки роботи-сапери допомагають нашим військовим розміновувати звільнені території, коптери – несуть свою службу в небі. З їх допомогою бійці спостерігають за позиціями ворога, фіксують дані про чисельність живої сили та озброєння.

Центр волонтерів People’s Project з моменту свого заснування ні на мить не припиняє розробляти нові рішення, враховуючи найгостріші проблеми військових. Важливо розуміти, що всі проблеми фронту одним типом БПЛА вирішити неможливо, вони не універсальні. Бійцям потрібен саме той апарат, який відповідає специфіці їхніх завдань. Для розвідувальних операцій, що проводяться на лінії зіткнення, не підходять великі, хоч і потужні пристрої. Швидко міняти місце дислокації з величезною “пташкою” незручно та помітно. Саме тому ми відправляємо нашим розвідникам український коптер рюкзачного типу від компанії Укрспецсистемс. Коптер має складану конструкцію, легко вміщується в наплічник та швидко розгортається. Для того, щоб привести його в готовність потрібно не більше трьох хвилин.

За посиланням ви можете зробити свій посильний внесок у придбання такого помічника. Цим самим ви допоможете врятувати життя наших захисників та наблизити спільну перемогу.

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас