Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Поранений боєць 30 бригади розповів – як дивом вижив

Волонтери People’s Project поговорили з пораненим Героєм з Новоград-Волинського. Знайомтесь,

Поранений боєць 30 бригади розповів – як дивом вижив

Поранений боєць 30 бригади розповів – як дивом вижив

Волонтери People’s Project поговорили з пораненим Героєм з Новоград-Волинського. Знайомтесь, це Олександр. Мобілізований 22 березня 2014р., старший солдат. Дивом вижив під мінометним обстрілом російських окупантів. Але про це – далі.

В результаті важкого поранення, в Олександра покалічена права стопа. Боєць відчуває болі при ходінні, стопа набрякає і біль посилюється. В такому стані Олександр перебуває вже близько року. Він хоче працювати, але не може через проблеми з ногою. У разі відсутності лікування, стан ноги погіршуватиметься. Це може призвести до ампутації. Врятувати ногу хлопця можуть біотехнології та наша з вами підтримка.

Зараз, на рідній Житомирщині, на героя чекає родина – дружина, 5-річний син та 1,5-річна донька.

inside19

Наразі боєць проходить курс лікування сучасними біотехнологіями за проектом «Біотех-реабілітація поранених». Перший етап лікування (пластична операція) позаду. Зараз на Олександра чекає реконструктивно-відновлювальне лікування стопи, що допоможе вивести кістки стопи у фізіологічне положення та повернути нозі повноцінні функції.

Олександр служив в 6й роті другого батальйону 30ї механізованої бригади. Потрапив під мінометний обстріл в поселення Червона Поляна, Луганської обл. (неподалік від Лутугиново).

«Ми тільки вийшли з оточення під Міусінськом. Потім були два дні тиші. На другий день приїхали наші ГРАДи, постояли 15 хвилин, тільки поїхали і нас почали накривати мінометом», – розказує боєць нашим волонтерам в клініці, –

«Йшли я і механік, позаду – командир іншого взводу. Перший снаряд з міномету полетів в нього, прошив серце. Командир загинув на місці. Другий снаряд з міномету впав поряд зі мною, осколок полетів в ногу. Я добігав до танка 100 метрів, пролежав під ним. Коли обстріл закінчився, виліз і пішов до наших. На ногу, правда, наступати не міг, бачу – в мене там дірка, кістку видно, кров біжить… Дійшов до хвіртки на одній нозі. Ще по дорозі побачив командира. Лежить. Я хлопців гукнув, вони до нього – але він вже був 200й…»

Евакуювати Олександра змогли тільки на другу добу. Весь цей час він тримався на обезболюючих.Потім, майже півтора роки хлопця лікували по різних військових шпиталях. Зі стопи вилучили дрібні осколки, встановили вак-апарат та закрили рану. Лікування травми кісток не проводилося, тому кістки стопи так і залишилися зміщеними та невідновленими.

Лікарі клініки ilaya роблять все можливе, щоб зберегти Олександрові стопу.

Гроші на лікування Героя вже зібрані, дякуючи пожертвам небайдужих. Але черга поранених на лікування біотехнологіями в нас не зменшується.

Оскільки держава не підтримує лікування сучасними біотехнологіями, пораненим бійцям в госпіталях пропонують лише ампутації і протезування. 

Ми з вами не можемо дозволити руйнувати нашим захисникам життя. Продовжуємо разом збирати кошти на лікування хлопців!

Рух кожної гривні можна бачити в нашій онлайновій звітності за цим посиланням. Зробіть свою пожертву в благодійну справу. Добро завжди повертається. Кожна ваша гривня може врятувати пораненого солдата від ампутації та інвалідності. Для допомоги, будь ласка, натисніть кнопку:

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас