Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Важливе оголошення про зміну статусу

Друзі, важливе оголошення.

Свого часу Давид Арахамія,...

Важливе оголошення про зміну статусу

Важливе оголошення про зміну статусу

Друзі, важливе оголошення.

Свого часу Давид Арахамія, знаний як David Braun, став одним із засновників нашого проекту. Завдяки зусиллям Давида, People’s Project став дієвою силою, що доклала зусиль до захисту України та відродження української Армії.

Саме візит Давида на Чонгар в перші дні війни став поштовхом для того, аби відкрити наш перший благодійний проект, зібрати понад мільйон гривень, та коштом народних пожертв та допомоги меценатів екіпірувати десантників 79 ОДШб, що тримали тоді оборону на межі з окупованим Кримом та не мали найнеобхіднішого спорядження.

Саме зусилля та уміння Давида дали поштовх і подальшій організаці та роботі неприбуткової волонтерської ініціативи, що не заробила жодної гривні на допомозі Армії та Україні; що єдина насьогодні має відкриту систему звітності, яка оновлюється у режимі онлайн.

IMG_2695

Саме заслуги Давида із часом оцінили належним чином та запросили долучитися до Ради волонтерів при Міністерстві оборони України. Саме за активної участі Давида People’s Project отримав численні нагороди за титанічні обсяги допомоги Армії та прозорість механізмів роботи та звітів.



Об’єктивно, саме Давид – один з тих ключових людей, завдяки яким пліснява так званої “новоросії” свого часу не розповзлася Миколаївщиною та і Україною взагалі.

Насьогодні, коли Давид долучився до політичної діяльності, нашим спільним рішенням, аби уникнути конфлікту інтересів та приводів до можливих інсинуацій, Давид офіційно вийшов з числа розпорядників МОБФ “Благочестя”, юридична особа якого забезпечує нашу діяльність. Надалі Давид торуватиме свій власний шлях, а ми продовжуємо нашу незалежну та самостійну діяльність, анінайменшим чином не розраховуючи на жодні преференції від нових посад Давида Арахамії.

Особисто кожен із нас знає Давида як чесну та світлу головою людину, чиї дії та ідеї свого часу вірно послужили Україні. Щиро впевнені, що так буде і надалі – незалежно від політичних сил, титулів чи посад, тому, із щирою подякою, дружньо бажаємо йому успіху на його шляху. Ми ж залишаємося аполітичними, незалежними і далі неухильно служимо єдиній незмінній меті: разом з вами робити усе, аби українська Армія була непереможною.

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас