Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Волонтерськи розробки в рамках виставки Inno Tech Ukraine

Найкращі інноваційні технічні розробки були представлені на виставці Inno...

Волонтерськи розробки в рамках виставки Inno Tech Ukraine

Волонтерськи розробки в рамках виставки Inno Tech Ukraine

Найкращі інноваційні технічні розробки були представлені на виставці Inno Tech Ukraine 11-12 березня 2016 р. в НСК Олімпійський.

Наші друзі – Ukrspecsystems  – справжні генії інженерії, нарешті показали всім, чого варта відчизняна військова техніка! Підприємство зі звичайних волонтерів виросло в потужну інженерну організацію, яка в змозі виконувати державні замовлення. Саме зараз, безпілотні комплекси PD-1 їх виробництва проходять випробування та дослідну експлуатацію у Міноборони.

Хлопці також представили безпілотні літальні апарати, на які ми збираємо гроші в рамках проектів – П’ять квадрокоптерів РС-1  і Перший народний комплекс БПЛА

Компактний коптер PC-1 пристосований саме для мобільної розвідки. Групи спецпризначення мають швидко пересуватись по місцевості і постійно змінювати місце дислокації. На виставці, інженери всім охочім дали потримати це чудо техніки в руках і продемонстрували процес зборки-розборки і запуску коптеру в небо.

2

Безпілотний комплекс PC-1 має такі переваги:
– Квадрокоптер складний, конструкції рюкзачного типу і легко вміщується в наплічник.
– Для розгорнення і запуску коптеру потрібно менше 2-х хвилин, що дуже важливо в польових умовах.
– Коптер підіймається на висоту до 2 км, пересувається на відстань до 5 км, в повітрі пребуває до 40 хвилин. Цих характеристик як раз вистачає для виконання миттєвих задач повітряної розвідки.
– Конструкція РС-1 розроблена для найжорсткіших умов експлуатації та має підвишену міцність.
– Вартість коптеру РС-1 менше 5 тис. дол., тоді як американські аналогі коштують від 35 тис. дол.
Ворожі диверсійно-розвідувальні групи постійно наступають і намагаються розширити лінію розмежування зони АТО. Тож, коптери – саме необхідне для сучасної мобільної розвідки.
Перший квадрокоптер РС-1 за Проектом отримав Батальйон спеціального призначення «Север» в листопаді 2015 р. Бійці виразили щиру подяку всім небайдужим людям, причетним до збору коштів постом на своїй сторінці в fb

Без имени-2

Вже четвертий місяць бійці батальйону користуються коптером на північному і південному кордоні з РФ. Нарікань нема, є тільки запити на поставку ще одного дрона і подяки.

1

Унікальний безпілотник PD-1, не боїться ворожих “глушилок” і призначений для виконання завдань у автоматичному режимі від зльоту до посадки – друга розробка Ukrspecsystems.

5

Він має дуже потужні технічні характеристики і призначений для ведення повітряної розвідки на значній відстані – до 200 км (більше 5 годин в небі), на висоті до 3 км.
Поставляється літак у вигляді комплексу БПЛА На ньому встановлена гіростабілізована платформа з денною і термальною камерами. Платформа дозволяє вести розвідку, незважаючи на вібрацію і різкі маневри літака. Це необхідно для якісної денної та нічної зйомки – для отримання чіткого і стабільного зображення, що дає якісну інформацію для ведення розвідки.

Одною з найважливіших переваг комплексу – є оснащення БПЛА системами навігації та зв’язку, які захищають його від засобів радіо-електроної боротьби (РЕБ). При виявленні перешкод в системі навігації, в залежності від налаштувань – літак або може продовжити виконання завдання, або повернутися точкі старту.

peoples-drone-pd-1

Завдяки цим всім розробкам наші військові можуть безперешкодно бачити за десятки кілометрів! Саме на це ми з вами збирали і збираємо гроші. Саме для нашої з вами Перемоги інженери важко працюють, а ми тримаємо руки на пульсі!
Допомогти в підтримці проекту можна:

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас