Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Захисники Маріуполя

Маріуполь під прицілом: морпіхи гостро потребують нашої допомоги

Згідно останніх повідомлень РНБО, ворог переносить вектор уваги на Маріупольський напрямок. Зростає інтенсивність обстрілів, на кордонах та підступах концентруються ворожі сили. Кілька днів тому снаряди падали навіть на житлове передмістя. Про те ж говорять і самі вояки на передовій: ворог «промацує» оборону, обстрілює наші позиції та житлові райони і постійно засилає диверсійні групи. Що ж буде далі?

img_1896

Околиці Маріуполя: ще недавно тут жили люди. Тепер же тут лише пустка та руїни

Лише за останній тиждень агресор випустив по позиціям наших захисників та нашим територіям взагалі більше трьох тисяч мін та снарядів. «Найбільша кількість провокацій та інтенсивність обстрілів здійснюється в районі Мар’їнки, Красногорівки, Водяного та Широкіного. Навіть під час проведення переговорів у нормандському форматі обстріли українських позицій з боку російського агресора не припинялись» – наголошує Секретар РНБО Олександр Турчинов. І це — саме ті позиції, які обороняють наші морпіхи, ті ж хлопці, яким ми допомагаємо у рамках проекту «Захисники Маріуполя».

Волонтери Серж Марко та Максим Рябоконь розвантажують допомогу морпіхам

Більш конкретно про загрозу розповідає наш побратим, волонтер Серж Марко. За словами Сержа, ворог усіляко намагався зірвати процес ротації на укріплених пунктах передової. «Навалювання артою по позиціям морпіхів, піхоти та десантників, ДРГ у «зеленці», яка ще поки не осипалася. У секторі були ротації, і сєпари дуже не хотіли цього допустити. Було спекотно. Деякі позиції ротувались вночі. На деякі бійці взагалі йшли пішки, а позашляховики швиденько підлітали і розвантажували спорядження, особисті речі та боєкомплект зі зброєю. Відстань до позицій супротивника — 1, 5 км. Самі можете уявити, як проходили ротації на ТВП (Тимчасових вогневих пунктах — ред.)», – пише волонтер, який спостерігав усе на власні очі.

Бронетехніка морської піхоти на захисті рубежів Маріуполя

Оце і все «перемир’я». Оце ж і «режим тиші», і «Мінські угоди». Та різного роду нечисті ми хочемо вчергове нагадати очевидну істину: ви роззявляєте рота на чужий шматок, а це, як правило, закінчується дуже погано. Усім слинявим «гіві» та іншій подібній плісняві самі морпіхи під командуванням легендарного Вадима Сухаревського адресували чудове емоційне звернення. Вчергове із задоволенням його опублікуємо, аби нагадати: усіляку погань тут чекають лише у якості добрива для щедрих українських земель.

Допомогти усім цим мужнім людям у наших із вами силах. Адже за рахунок ваших пожертв ми і далі купуємо для морпіхів найнеобхіднішу техніку та амуніцію. Нещодавно ми вже доправили на передову частину спорядження та автівок, днями готуємо до відправки ще одну чергову партію.

І це не кінець. Адже оборона наших рубежів на Маріупольському напрямку — одна із найважливіших стратегічних задач сьогодення. Долучайтеся до допомоги нашим військовим, підтримуйте проект «Захисники Маріуполя» — захистити нашу Державу ми можемо тільки разом!

Підтримати інші проекти
Проект завершено

Захисники Маріуполя

Оснащення лінійного батальйону піхоти 36-ої окремої бригади морської піхоти, що стоїть на захисті Маріуполя.

в/ч 2802
2 623 510 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше