Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Авдіївка: фото з війни

Всі ми здригалися від новин, коли російсько-терористичні угруповання 

Авдіївка: фото з війни

Авдіївка: фото з війни

Всі ми здригалися від новин, коли російсько-терористичні угруповання засипали Авдіївку більш, ніж двома сотнями заборонених снарядів 152 калібру, майже 70-ми снарядами 82 калібру, не кажучи вже про стрілкову зброю. І все це за одну добу! Сьогодні ми радіємо, що такі масивні обстріли позаду, але не можемо поки що навіть мріяти про мир… Адже війна не зупиняється ні на хвилину і наші захисники переживають нелегкі часи під постійними атаками ворога.

Сьогодні ми отримали чергове підтвердження “виконання” Мінських домовленостей російськими терористами. Ви можете на власні очі побачити яке воно – “перемир’я”. Це Авдіївка, промзона, фото зроблені цього тижня. Командування підрозділу, що захищає зараз нашу країну на цій позиції, надіслало їх нам. Здавалося б – нічого дивного і незвичного для військових і місцевих жителів не відбулось останнім часом. Але там – війна. А ці фото показують “буденність” прифронтового життя. 

1

Наші хлопці стоять не на життя, на смерть на фронті. Війна стала їх свідомим вибором. Вони не скаржаться і нічого не просять. Вони захищають нашу землю і нас з вами від навали російських окупантів. Коли їх направляють в найгарячіші точки та доручають найважчі завдання, вони мовчки виконують його зі стрілецькою зброєю і тими приладами, що ми передаємо на фронт за вашої допомоги (тепловізори, тепловізійні приціли, коліматорні приціли, приціли нічного бачення, радіостанції і багато іншого). Все це ми купуємо й відправляємо на фронт тільки завдяки вашій підтримці нашого проекту People’s Project.

Нещодавно ми привезли відомі дистанційні бойові модулі “Шабля” в Авдіївську промзону. Турелі надали можливість прикривати значну територію нашіх позицій. Але ворог, котрий не може продвинутись через зону контролю “Шаблі”, почав ще більше “сипати” із забороненої важкої зброї і з більшої відстані. Ось що “прилетіло” у вівторок:

3

Зараз захисникам Авдіївки вдається бачити диверсантів здалеку завдяки оптиці, яку ми привезли за проектом “Оперативне реагування”. Жертв в Авдіївці за останні дві доби з боку наших солдатів не було. Зі втрат – лише чергова будівля, з якої наші військові тримали оборону.

6

Проте скільки наші захисники ще зможуть тримати позиції – залежить не лише від них. Але й від нас з вами. Щойно ми закриваємо потребу в одній позиції, як з’являється інша. Зараз нам потрібно швидко вдосконалювати екіпірування розвідників, тим самим зберігати життя нашім бійцям і дозволяти їм діяти більш ефективно.

Нажаль, наша держава цим особливо не переймається, але ми щиро вдячні тиловим службам за нещодавну організацію доставки ще двох наших укріплених бліндажів в Авдіївку. Тепер хлопцям не доведеться тримати оборону в таких будівлях, прошитих снарядами:

2

Завдяки вашій підтримці й нашим поставкам, українські солдати дають гідні відповіді на атаки російських терористів. Працюємо, друзі! Зараз особливої підтримки потребує проект “Оперативне реагування”, за яким ми швидко й мобільно купуємо і передаємо ті позиції, котрі треба “тут і зараз”.

Наша унікальна система звітності дозволяє вам бачити рух кожної копійки онлайн. Система напряму підключена до банківського рахунку, на який зараховуються ваші пожертви.

Просимо допомоги для солдатів. Зробіть свій внесок в Перемогу, натиснувши на кнопку

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас