Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Весняний звіт: погляньте, скільки всього ми з вами встигли зробити

Ми постійно просимо вас про допомогу, копійка до...

Весняний звіт: погляньте, скільки всього ми з вами встигли зробити

Весняний звіт: погляньте, скільки всього ми з вами встигли зробити

Ми постійно просимо вас про допомогу, копійка до копійки збираємо певні суми грошей і допомагаємо нашій країні стати кращою та цивілізованішою. Це благодійність. І зараз просто хочеться розповісти, що ж хорошого ми встигли зробити за останній час.

Від початку 2019 року Центр волонтерів People’s Project витратив на благодійність 2 мільйони 319 тисяч 052 гривні. Усе це – завдяки пожертвам простих людей. 

Отже, однією з головних статей наших витрат і досі є потреби наших військових. Значну частину коштів ми витратили у рамках проекту “Оперативне реагування“. До речі, ми оновили та актуалізували опис проекту – там розписано, що потрібно, як звернутися по допомогу, поточні звіти – втім, краще погляньте самі. І долучайтесь, будь ласка, це дуже важливо!

Ми зібрали та закупили значну частину спорядження для бійців елітного спецзагону, що проводить бойові операції та контртерористичну діяльність по обидва боки фронту. В основному, поки що, це елементи спорядження та елементи для модифікації зброї. Багато різного, усе критично важливе, усе підвищує боєздатність. Хай хлопці повертаються додому живими, а терористи – ні.

Допомогли й саперному підрозділу. Ці хлопці тихо і непомітно виконують вкрай важливу та небезпечну роботу: розмінують території у прифронтових зонах, убезпечують військових на лінії фронту, а ще допомагають провадити контроль на пунктах пропуску – так, аби серед цивільних, що перетинають лінію зіткнення, не затесалися ворожі диверсанти зі зброєю чи вибухівкою. Що купили для них – дивіться за цим посиланням.

Ще активно спорядили кілька підрозділів цілих армійських бригад. Оптика, коліматори, різне приладдя. Саме бійці цих підрозділів щодня під ворожими обстрілами, щодня мають справи із диверсійними групами ворога. Тож хай буде, чим пошвидше їх виявляти та ефективніше нищити.

Допомогли і бойовим українським льотчикам: ті дуже скромно просять оновити комплекти НАЗу, цебто спорядження виживання. Частково потреби закрили, решту ж спорядження плануємо до подальшої закупівлі.

Крім того, ми поновили роботу проекту “Школа військових водолазів“. В його рамках ми збираємо кошти на те, аби провести фахові тренування та екіпірувати спеціальний рятувальний підрозділ, купити для них кілька пристойних костюмів. Ті, у яких хлопці мусять працювати зараз, не витримують жодної критики – старі, потріпані, нетривкі до температури, тож, як кажуть водолази, у таких хіба іти топитися. Вважаємо за потрібне допомогти, і сума до фінального збору там геть невелика.

А ще відкрили два нових, але дуже важливих проекти. І їм, до речі, дуже й дуже потрібна підтримка. Перший, “Гірська терапія“, спрямовано на психологічну реабілітацію ветеранів АТО. Наші друзі, волонтерська ініціатива, організуют двотижневі походи у гори. У ході цих походів ветерани пропрацьовують спеціальні програми, складені за участі фахівців-психологів, і вчаться наново жити за механізмами мирного життя та взаємодії з іншими людьми. У підсумку, учасники полишають наслідки психотравм, психосоматичні захворювання, усі приховані психологічні надломи у минулому. Ми ж маємо дозібрати невелику суму грошей та купити необхідне туристичне спорядження – так, аби учасники могли концентруватися саме на реабілітації, а не на побутових дрібницях.

Другий же проект більш масштабний, складний та сумний – це “Відділення останньої надії“. Ми узялися купити спеціальний медичний апарат для лікування ран ультразвуком. Саме такий апарат дозволяє руйнувати осередки інфекції, бактеріальні колонії в товщі тканин тіла – так, аби не доводилося різати та чистити хірургічно, тим самим щоразу додатково травмуючи пацієнта. Цей апарат ми прагнемо купити для потреб державного Інституту травматології та ортопедії, для відділення, де лікують найтяжчі, практично безнадійні випадки – кістково-гнійної хірургії. Сума до збору там фантастична, проте спільними зусиллями ми неухильно просуваємося уперед. Закликаємо вас долучатись – це й справді вкрай важлива потреба.

Трохи менш активно працюємо в рамках проекту «Біотех-реабілітація поранених» – втім, це не значить, що допомога вже не потрібна. Ми більше не беремо до проекту нових пацієнтів і сконцентрувалися на тому, аби завершити лікування наших ключових найтяжчих бійців. Їм проводять тяжкі додаткові операції, і по можливості ми одразу ж розповідаємо вам усе. І так – допомога дуже і дуже потрібна.

Що маємо сказати ще?
Готуємося відкрити кілька нових важливих проектів. Вони не такі масштабні, проте точково спрямовані на позитивні зміни у суспільстві та державі в цілому. Якщо раніше ми вирішували нагальні потреби, то тепер ми прагнемо працювати на перспективу, не затикати, даруйте, пальцями дірки, а робити усе, щоб нагальних потреб більше не виникало. Як і раніше, ми просимо вас підтримувати наші поточні проекти. Просимо пропонувати власні ідеї та ініціативи, – впевнені, ви ж теж розмірковуєте про те, як вирішити ті чи інші проблеми чи змінити життя у нашій країні на краще. А ми радо дослухаємося до ваших думок і запропонуємо власну допомогу. Благодійність – це норма у цивілізованому суспільстві. Та й разом же усе легше, чи не так?

Тож працюємо далі – залишайтеся з нами!
Щиро ваша,
команда волонтерів People’s Project

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас