Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Допомога очима солдата

Ми передаємо військовим таку велетенську кількість дороговартісного обладнання, що встежити...

Допомога очима солдата

Допомога очима солдата

Ми передаємо військовим таку велетенську кількість дороговартісного обладнання, що встежити за усім ним вкрай тяжко. Саме тому ми одразу, з перших днів роботи, вносимо усі позиції у відповідні звіти нашої системи прозорої звітності, а з боку ж військових частин обов’язково наполягаємо на тому, щоб усе майно офіційно ставили на баланс військових частин. Трапляється всяке, тож саме така система роботи дозволяє уникнути будь-яких махінацій чи неприємних несподіванок. Для того ж, щоб остаточно впевнитись, що майно там, де йому і належить бути, у нашого волонтерського центру є свій ревізор. Нещодавно він приїхав з чергової інспекційної поїздки на передовій, і показав нам кілька кадрів від військових – таких, яких ви більше ніколи й ніде не побачите. Серед цих фото знайшлись і ті, які ми можемо показати вам тільки зараз, кілька років потому. Даруйте, та з міркувань безпеки у розповіді не буде названо жодного підрозділу, дати чи операції.

2

Цю автівку втратили під час бойової операції. Вона та ще дві машини привезли групу бійців на місце висадки. Бойовий загін у п’ятнадцять чоловік мав виявити та знищити два танки росіян, що сильно дошкуляли нашим військам на тій ділянці фронту. Пройшли зо п’ять кілометрів до місця самої операції, виявили танки, частина загону вдало їх підірвала. А вже коли відходили, – ясно ж, що група добряче нашуміла, – ворог почав накривати із артилерії. До місця, де стояли машини, дісталися швидко і без пригод. На той момент ворог уже зрозумів, що хлопці буквально вислизають із рук, тож накрив локацію вже з усього, що було. Мінометами добряче переорали всю землю, в одну із машин влучила міна великого калібру – власне її ви і бачите на фото. На щастя, хлопці вийшли без втрат – двома автівками, що лишились, вони вибралися з-під вогню та повернулися у розташування.

5

Саме тому із часом ми придбали для хлопців нову автівку. Власне, автотранспортом ми, People’s Project, не займаємося, та на той час це була вкрай нагальна потреба. Потрібне авто знайшли майже одразу, але в такому стані, що нам, волонтерам, довелося скинутися власними коштами, щоб поставити його на колеса. І знаєте, ця інвестиція виправдала себе в повній мірі: хлопці носяться машиною і посьогодні, щиро задоволені і гречно дякують за допомогу при кожній нагоді.

1

До речі, будете сміятися, та ось на фото з машиною видно і наш бліндаж. На той час хлопці базувалися у геть неспокійному місці, тож добре подбали про власну безпеку. Будьте певні, укріпили ці бліндажі за усіма канонами військової інженерної науки. Безпечно, комфортно – ми раді, що наш винахід неабияк стався бійцям у нагоді.

4

А це уже інше розташування. Передові позиції, насьогодні це найгарячіша точка фронту, де працює один із найефективніших підрозділів цієї війни. Снайпери, тиха та невблаганна смерть – щодня наші бійці тут нищать ворога, мов тарганів.

8

Цьому підрозділу ми допомагаємо постійно. От нещодавно передали їм у користування прилад для контрснайперської боротьби. Трохи раніше «накачали» їх оптикою та потужним тепловізійним прицілом – кажуть, з його допомогою бійці лущать ворога чи не щоночі. А ось і та сама «робоча» гвинтівка – хлопці несуть бойову варту.

6

А це – буквально поцілунок смерті. От та дірочка на гумовій покришці – слід, де пролетіла ворожа куля. Так, не в молоко – поранила бійця підрозділу. На щастя, влучило не у життєво-важливі органи, трохи клюнуло у руку. Чи варто казати, що чоловік якнайшвидше повернувся до побратимів.

7

А ось і він сам, з відзнакою на правому біцепсі. Чоловік – жива легенда, справжній герой цієї війни. Шкода, що поки що ми не можемо показати його обличчя. Та будьте певні, після нашої Перемоги ми будемо славити його скільки нам стане сил. Абсолютний відчайдух, він не раз рятував побратимів, виконував найскладніші бойові задачі і в кожній самовбивчій місії витягував золотий квиток. Щиро бажаємо, аби так було і надалі.


Значну частину цих передач ми виконали у рамках кількох оперативних проектів. Серед них – і «Я снайпер», і «Оперативне реагування», і «Польові бліндажі» і вже завершені окремі проекти з допомоги певним підрозділам. В рамках цих проектів ми акумулюємо ваші внески і за першого ж запиту від військових одразу купуємо для них необхідне спорядження. Війна триває, тож потреби надходять чи не щодня. Саме тому ми і закликаємо вас не спинятись: ваші благодійні пожертви ми конвертуємо у спорядження та речі першої необхідності, які дозволяють військовим нищити ворога максимально ефективно. Відзвітувати за кожну пожертву? Теж не питання – у детальних звітах за кожним з проектів ви можете відстежити рух кожної гривні пожертв. Друзі, давайте продовжимо нашу благодійну співпрацю: інколи військовим без нашої допомоги просто не обійтись.

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас