Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Найсильніший з силовиків: змагання з кросфіту у Миколаєві

Цієї неділі в Миколаєві змагалися найкращі атлети серед...

Найсильніший з силовиків: змагання з кросфіту у Миколаєві

Найсильніший з силовиків: змагання з кросфіту у Миколаєві

Цієї неділі в Миколаєві змагалися найкращі атлети серед силовиків. Одиннадцять команд з Києва, Запоріжжя, Одеси, Маріуполя і Миколаєва представляли патрульних, спецпризначенців поліції, рятувальників, авіацію, морську піхоту і військових курсантів боролися за перемогу у кросфіті. Як це було, зафільмували Факти.ICTV:

Ця система фізичних вправ є базовою для підготовки солдатів у найкращих арміях світу. Вона робить бійця сильним, витривалим, швидким, координованим. Ще більші навантаження додала 30-ти градусна спека і неочікувана гроза.

Power battle для сильних чоловіків – це: біг на 400 метрів, жим штанги, підтягування, веслування на тренажері, аеробайк, підкидання і присідання з 6 кілограмовим м’ячем-медболом. У південну спеку і несподівану грозу посеред центральної площі Миколаєва відбулися змагання з кросфіту.

Вправи тільки на перший погляд легкі, навіть треновані чоловіки після них падали безсилі. Але атлети не кидають занять, бо універсальна силова підготовка допомагає у службі. Морський піхотинець Сергій Назаренко  займається кросфітом навіть на бойовому чергуванні, на сході і це рятує йому життя.

Щороку кількість змагань з кросфіту в країні збільшується, а їх рівень наближається до європейського. Тепер у Європі перемагають українці.

Валерій Кисель та його команда 2 роки тому першими в країні почали тренувати військовослужбовців, поліцейських і рятувальників. Хлопці мріють зробити кросфіт офіційним курсом загальної фізичної підготовки українських силовиків.


Щиро приємно, що саме ми, волонтери People’sProject, одними з перших підтримали розвиток кросфіту в Україні. Два роки тому в рамках проекту «Кросфіт для військових» ми зібрали кошти на навчання та підготовку тренерів, які зараз вже тренують найкращих! Більше того, кросфіт як спортивна дисципліна, став не просто нашим вдалим експериментом, а й узагалі – виріс до найпотужнішої системи фізичної підготовки бійців у Армії!

Так само з малого два роки тому розпочинався і наш проект «Школа військових водолазів». І лише подивіться: сьогодні команда наших інструкторів вже займається підготовкою найкращих: підводників спецпризначення. Дізнатися більше про курс спецпідготовки та допомогти ви можете за посиланням.

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас