Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Як ми можемо запобігти втратам?

Заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Михайло Коваль...

Як ми можемо запобігти втратам?

Як ми можемо запобігти втратам?

Заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Михайло Коваль видав сьогодні суху статистику – 10 000 загиблих під час АТО. Загиблих військових. Скільки ж насправді ми втратили хоробрих воїнів? Наших захисників, наших синів, братів, чоловіків і друзів?

Під час неоголошеної війни близько 20 тисяч отримали поранення. Легких 300х майже не було. Хтось був важко травмований під час артобстрілів в активну фазу, інші підірвались на ворожих розтяжках, чи отримали поранення від стрілецької зброї. Багатьох можна було врятувати від смерті, якби хлопці мали необхідну техніку і попередили наступ. Ще більше можна було врятувати від інвалідності, якби вчасна евакуація помножилась на кваліфіковану лікарську допомогу.

Нічого цього в нас не було взагалі. Зараз ситуація на фронті трохи краща, але ми все одне зазнаємо втрат. І серед військових, і серед цивільного населення. Чому так досі відбувається? На це питання в нас відповіді нема. Чи можемо ми запобігати катастрофічним ситуаціям? Можемо і маємо це зробити! Військовим на фронті завжди потрібна високотехнологічна оптика, вона реально рятує життя. В нас є проект “Оперативне реагування” для цих цілей. Для сучасної розвідки наші друзі Ukrspecsystems створили безпілотні літальні апарати – коптери й літаки. Дивіться проекти “П’ять квадракоптерів РС-1″ і “Перший народний комплекс БПЛА”. Врятуватись бійцям під час обстрілу з крупнокаліберної зброї допоможе проект “Польовий бліндаж”. Пораненим хлопцям, котрим загрожує ампутація в більшості випадків можна врятувати кінцівки за проектом Біотех-реабілітація поранених”. Краще підготувати військових до будь-яких випадків, що потребують фізичну силу і спритність допоможе проект Кросфіт для військових”. Захистити морські кордони країни і створити справжню професійну групу водолазів-противодіверсантів допоможе проект “Школа військових водолазів”. Протистояти інформаційній агресії ворога допоможе проект “Upgrade InformNapalm”. Оснастити снайперські підрозділи професійною оптикою та іншими аксесуарами  допоможе проект “Я снайпер”

Всі ці проекти найактуальніші на цей час. Ми створили їх під найчастіші і негайні запити військових. За два роки неоголошеної війни нами вже реалізовано більш ніж 90 подібних проектів. Вони дуже потребують допомоги. Допомогти проектам можна на нашому сайті www.peoplesproject.com. На сайті можна побачити активні проекти, яким потрібна ваша допомога!

По кожному проекту ви можете простежити рух коштів, завдякі наший унікальній системі звітності.

Нещодавно в рамках проекту “Оперативне реагування” був запит на поставку необхідного обладнання від підрозділу розвідки в Широкиному. Завдяки вашим внескам, нам вдалось оперативно зібрати кошти і за допомогою наших волонтерів передати прилади на фронт.

Зараз ви можете подивитись відеозвернення наших розвідників з останньої передачі в Широкиному:

Допомогти прямо зараз і підтримати проект “Оперативне реагування” можна за цим посиланням:

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас