Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

People’s Project вчергове став лідером серед благодійних організацій

Днями Центр волонтерів People’s Project отримав...

People’s Project вчергове став лідером серед благодійних організацій

People’s Project вчергове став лідером серед благодійних організацій

Днями Центр волонтерів People’s Project отримав чергову відзнаку. Відзнаки Національного рейтингу благодійників ми отримуємо який рік поспіль. Цього разу діяльність волонтерів People’s Project відзначили у номінації «Витрати у сфері допомоги армії». Ми виявилися лідерами у тій категорії, де обсяги витрат на благодійність перевищують 10 мільйонів гривень – ми вкотре значно перевищуємо цей показник.

Gramota

І знаєте, відзнака абсолютно заслужена. Ми не вихваляємося, і маємо на увазі заслуги кожного із наших благодійників: ви довірили нам кількасот мільйонів гривень у якості пожертв. Ми ж зуміли розпорядитися зібраними коштами таким чином, аби максимально ефективно допомогти і військовим, і зробити ще кілька відчутних добрих справ. І все це, нагадаємо, без жодної вигоди для себе – адже ми не утримуємо жодних комісій чи прихованих платежів і можемо впевнено відзвітувати за кожну зібрану та витрачену копійку.

За рік, що минув, ми передали та обладнали цілу купу військового спорядження. Зокрема це докорінний апгрейд транспорту для батальйону Морської піхоти – коштом пожертв ми придбали необхідне та переобладнали ті три потужні «Форди», які передали до війська ще наприкінці минулого року. За кошти проектів «Оперативне реагування» та «Захисники Маріуполя» автівкам спорудили відповідні платформи, а на один із позашляховиків встановили дороговартісну оптику, оглядову вежу і – увага! – дистанційно-керовану кулеметну турель під великий калібр! Це допоможе уберегти життя Морпіхів, провадити якісну розвідку місцевості та швидко і невідворотно скеровувати потужну вогневу міць на найгарячіші ділянки фронту. Тут же і витрати на медичний евакуатор, і купа різноманітного спорядження для потреб Морських піхотинців.

За останній рік війна перейшла у позиційну – і це геть не значить, що військовим більше не потрібна наша допомога. Бачили б ви ту кількість прохань і заявок на спорядження, які нам надходять і сьогодні! Активних бойових дій поки немає, втім, значно активізувалися снайпери та диверсанти ворога. Саме тому ми приділили значну увагу тим підрозділам, які провадать контрснайперську роботу та захищають наших бійців. У рамках відповідного проекту «Я снайпер» ми допомагали багатьом влучним стрільцям з українського війська – зокрема снайперському підрозділу 17 ОТБр, снайперам Морпіхів, кільком окремим снайперським та розвідувальним підрозділам спецпризначенців – даруйте, назвати їх ми просто не можемо. Коштом ваших пожертв ми придбали значну кількість додаткового спорядження, укомплектували та докорінно проапгрейдили робочі гвинтівки – обладнали сучасними обвісами, оптикою, тепловізійними прицілами, сошками, глушниками та численним іншим, що робить гвинтівку точним та убивчим інструментом снайпера.

Крім всього, передали снайперам значну кількість додаткового спорядження для особистого використання – чохли для зброї, кишенькові метеостанції, планшети, далекоміри та інше спорядження для обчислення точного пострілу та комфортної роботи на позиції. Відремонтували та повернули на фронт таку собі «перехідну відзнаку» – дорогущий прилад для контрснайперської боротьби, що вартує більше мільйона, з допомогою якого один вкрай специфічний контрснайперський підрозділ і сьогодні лущить ворожих снайперів, мов насіння.

Допомогли і іншим бійцям – оптика, коліматори, прилади нічного бачення та тепловізори, різноманітне спорядження. Так, аби безпечно тримати позиції та вчасно помічати ворога. Значну частину такого спорядження ми купуємо та передаємо у рамках проекту «Оперативне реагування», як відповідь на заявки, які надходять від самих бійців.

Як і раніше, за підтримки чисельних благодійників ми продовжуємо роботу благодійного проекту «Біотех-реабілітація поранених». В рамках проекту ми відновлюємо тих тяжкопоранених українських бійців, від значної міри яких відмовилася державна медицина. Спільно із нашими партнерами, медичною клінікою ilaya, ми завершили лікування кількох давніх бійців та прийняли до проекту нових тяжких пацієнтів. Відзначимо окремо, вдалося і надмірне: врятували від ампутації зокрема от зовсім молодого іще Петра, який наступив на міну і майже втратив ногу, та ще кількох хороших хлопців. Хронологію успіхів проекту читайте, будь ласка, за посиланням.

Крім того, ми долучилися до глобального медіапроекту «Переможці», спільно започаткованого  ТСН (канал 1+1), виданням Viva! та благодійною організацією «Серце воїна». В рамках власного окремого благодійного проекту People’s Project збирає кошти на виготовлення спортивних протезів для бійців, які дістали тяжких ушкоджень на війні, проте не здалися і продовжують жити активним життям. Ми вже зібрали кошти для розвідника Миколи Полторака, протез саме виготовляють, нині ж ми продовжуємо збір на потреби Костянтина Фішера.

Зібрали та відправили на фронт ще кілька комфортних швидкозбірних бліндажів з одноіменного проекту. Це легкі та зручні конструкції, які дуже відчутно економлять час та зусилля. Вкотре відзначимо: ми завжди враховуємо побажання самих військових та поради досвідчених інженерів, тому покращуємо конструкцію окремих вузлів бліндажів за кожної нагоди. Ці бліндажі рятують від холоду та сльоти, а під обстрілом – ще й від куль та осколків. Завдяки вашим пожертвам, десятки хороших хлопчаків та дівчат на передовій зберегли життя – подяки надходять нам із цілковито різних точок на фронті, де встановлено зроблені вашим коштом бліндажі.

За останній час ми не лише розробили кілька нових, а й відкликали у військових, докорінно обновили усі БПЛА проекту «Сім коптерів PC-1» та повернули їх на фронт. Таким чином, квадрокоптери перетворилися на октокоптери – вони стали ще більш витривалими, мають більш захищені канали зв’язку. Ці легкі, мобільні та вкрай автономні коптери неабияк виручають наших військових на фронті і дозволяють виконувати найскладніші завдання під самим носом у ворога. Крім всього, от лише нещодавно навчили ще двох пілотів-розвідників та відправили з ними на фронт ще два коптери. І все це завдяки вашій підтримці!

Цього ж року ми провели та успішно завершили кілька нових окремих проектів. Зокрема профінансували другий етап діяльності «Школи військових водолазів». Команда наших неперевершених інструкторів провела черговий ряд інтенсивних тренувань та підготувала кілька загонів підводних спецпризначенців. Справжні підводні зарізяки, відтепер вони стоятимуть на варті підводних кордонів, зможуть ефективно провести підводне розмінування, екстрені водолазні роботи, ба навіть більше – і самі з часом готуватимуть підводних фахівців-водолазів. Хлопці наскільки розкочегарилися, що готуються вже тренувати еліту еліт, унікальний спеціальний підрозділ, та про це ми розповімо дещо згодом.

Купили та обладнали «Кровомобіль» – окрему автівку для зберігання та оперативну доставку донорської крові до пораненого бійця. Насьогодні ми виконали свою частину робіт і припинили збір коштів, оскільки зібрали усю достатню суму. Крім всього, People’s Project взяв на себе і левову частку організаційних робіт. Спільними зусиллями ми пустили Кровомобіль у світ, і вже і сьогодні він гасає прифронтовими дорогами зони АТО та рятує життя поранених.

Певну частину ресурсів ми приділили екстреним потребам української медицини. З допомогою простих людей та наших давніх партнерів, ми стартували і вже за три місяці успішно завершили масштабний соціальний проект «Операція «Світло». В рамках проекту ми зібрали кошти та переобладнали три операційні блоки лікарні міста Черкаси. На певному етапі до проекту долучилися наші друзі, благодійний фонд «Допомагати просто!», що відчутно підтримав не одну нашу благодійну ініціативу. Спільними зусиллями ми купили та встановили три новісінькі та зручні операційні столи та три комплекти сучасних операційних ламп. Днями лікарі вчергове подякували: обладнання вже дозволило успішно провести більше півтисячі складних хірургічних операцій та буквально щодня рятувати кілька людських життів.


Багато є, що сказати. Наприкінці ми відзначимо головне: ми повні рішучості робити хороші справи. Шкода було б не використати той ресурс, той значний кредит довіри, який ви нам надали. Щодня і щохвилини ми пам’ятаємо: без вас ми ніхто, і наші можливості без вашої участі та підтримки були б вкрай обмеженими. Друзі, дякуємо вам за допомогу – кожному з вас, і хто хоч раз пожертвував кілька гривень, і хто чотири роки допомагає нам сотнями тисяч. Продовжуємо робити добрі справи разом!

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас